Congres, Beurs en Festival

Cultuureducatie Congrestival – kennis verdiepen, cultuureducatie beleven!

De voorgeschiedenis van het Cultuureducatie Congrestival (CEC) ligt bij de Cultuur en Onderwijsbeurs CEOB, die wij elke twee jaar organiseerden. Omdat die te 'beursachtig en passief' was, zijn wij gaan nadenken en praten met cultuuraanbieders hoe het beter kon. De kennis en relaties waren er al, nu doorgevoerd naar een totaal nieuw concept, Cultuureducatie Congrestival!

Tijdens dit nieuwe, dynamische totaalevenement over cultuureducatie ontmoeten cultuuraanbieders en onderwijsprofessionals elkaar! De naam zegt het al: Cultuureducatie Congrestival 2020 is een beurs, congres en festival inéén. Leerkrachten en docenten kunnen er hun kennis vergroten en cultuureducatie beleven.
Richt uw organisatie of bedrijf zich op cultuureducatie en wilt u uw aanbod laten zien aan onderwijsprofessionals? Neem dan deel aan het Cultuureducatie Congrestival 2020!
Nergens anders vindt u zoveel ICC-ers, docenten CKV, KCV, Muziek, Beeldende Vakken uit het hele land onder één dak!

CEC 2020 in het kort:

  • Stands en marktkramen van aanbieders uit de gehele cultuursector
  • Studiesessies en lezingen door docenten en andere deskundigen
  • Optredens met muziek, dans, theater
  • Presentaties over methodes en lespakketten
  • Presentaties cultuuraanbieders
  • Zelf aan de slag tijdens workshops

De stands, marktkramen, podia, theaters en sessiezalen bevinden zich allemaal in dezelfde hal. Bezoekers bezoeken makkelijk alle exposanten en kiezen welke programmaonderdelen zij tussendoor willen bijwonen.

Ruimte in het programma
Er zijn meer podia en workshopruimtes, waardoor er voor (bijna) alle deelnemende cultuuraanbieders wel plek is in het programma. Dat kost niets extra!